Bøker til salgs – forfattet av Jan Lilleby
Sendes i email som Word og Pdf

image_pdfimage_print

Pris kun Kr. 40,- pr. stykk. Velg bok, og bestill på
Email post@gracepano.com

Overfør totalbeløp til kto. 1594 04 88092.

Bøkene kommer i email så fort vi har innbetaling på konto.
Ved bestilling av minst 5 bøker over ett, betaler du bare for fire!

Visste du at menigheten...rev.1.pdf - Adobe ReaderNR. 1 – Visste du at menighetens tid først ble til etter år 60-61?  BIND 1  (Pdf)
Jan Lillebys første bok. Handler om hvordan menighetens tidshusholdning begynte ved at Gud åpenbarte Paulus ‘hemmeligheten’….slik han skriver i Efeserbrevet.

NR. 2 – Visste du at menighetens tid først ble til etter år 60-61?  BIND 2  (Pdf)
Her utdyper Jan Lilleby bibellæren som apostlene førte i tiden med Apostelgjerningene: Den nye Pakt til Israel. Dette har aldri vært til menigheten. Menigheten ble til etter at Apg. lukkes.

Hvorfor menighetens tid har vart sa lenge.pdf - Adobe Reader

NR. 3 – Hvorfor menighetens tid har dratt så ut  (Pdf)
Få kristne er oppmerksomme på årsaken til at menigheten har vært så utrolig lenge på jord. Her avslører Jan Lilleby en bibelsannhet som blir en riktig øyenåpner for den kristne!

Israel og deres stilling.pdf - Adobe ReaderNR. 4 – Israel og deres stilling i verden og hos Gud  (Pdf)
Utreder i stor detalj forhold vedrørende Israel før og nå. Innblikk i Talmud, en utrolig satanisk vranglære, og som blir et sjokk for en uvitende kristen å få innblikk i. Talmud spotter Jesus!

MOR TIL SKJØGENE PÅ JORDEN_rev02.pdf - Adobe ReaderNR. 5Israel – skjøgen som Gud sendte i eksil  (Pdf)
Bibelen beviser med stor tyngde at det er sionist-Israel som er Babylon den store Skjøge i Åp. 17-18. Hun er flere ganger i bibelhistorien karakterisert slik, lenge før Johannes skrev sitt profetiske epos Åpenbaringsboken. Denne lærdommen hopper alle trossamfunnene glatt over.

tallenes tale coverNR. 6 – Tallenes tale  (Word)
Omtaler blant annet Noas Ark og vannflommen, Holocaust-problematikken, og mer.  UTGÅTT

bibelens antikrist coverNR. 7 – Bibelens Antikrist  (Word)
Det finnes utallige Antikrist-utlegninger både på nettet og i bokform. Mange er svært spekulative, og nokså ubibelske. Jan Lilleby gir deg en ordentlig bibelsk forklaring på denne framtidige person, som kommer som en falsk messias skikkelse til Israel i Den store Trengsel.

Gud helbreder ikke syke i menigh COVERNR. 8 – Gud helbreder ikke syke i menighetens tidshusholdning  (Word)  LIGGER FRITT PÅ MIN NETTSIDE, GRATIS OG REDIGERT UTGAVE.
Denne boken bør alle kristne lese! Jan Lilleby legger ut med Bibelens fulle støtte, hvorfor de fleste syke (som ber Gud om mirakuløs inngripen) – ja, alle syke, ikke gis noe bønnesvar i mirakelform. Bibelen har en klar formulering på årsaken. Dette får du aldri vite i noen vanlig menighet eller på en bibelskole. Kunnskapsnivået i slike ting er på et lavmål jevnt over. Mange syke blir faktisk enda sykere, ved at de stresser og prøver å klynge seg til falske pinsekarismatiske helbredelsesløfter som holdes fram i møter. Boken vil befri deg helt fra slikt!

Pinsekarismatikken total avsporing COVERNR. 10 – Pinsekarismatikken – total avsporing fra Kristus  (Word)
Visste du at Azusa Street vekkelsen i 1906-1913 var en okkult satanisk forførelse av kristne, og der medier og hekser/spåkoner/sannsigere florerte i møtene? Pinsebevegelsens rosendrømmer om Azusa er helt og holdent et gedigent ondskapsfullt bedrag! Charles Parham, som var lederen i denne tid, hoppet av og gikk kraftig imot Azusa-vekkelsen!

Menighetens tid en hemmelighet COVERNR. 11 – Menighetens tid – en hemmelighet inntil Paulus skrev Efeserbrevet  (Word)
Jan Lillebys mest omfattende og detaljerte lærebok i kunnskap omkring Paulus og hvordan Gud formulerte for ham oppdraget med å danne den frie troende menighet – etter at først Israel var falt fra som Guds nasjon på jorden. Anbefales i alle bibelgrupper!

BOKEN LIGGER NÅ GRATIS PÅ NETTSIDEN, I REDIGERT UTGAVE!

gud paulus og hjedningene COVERNR. 12 –  Gud, Paulus og hedningene  (Word)

Jan Lilleby utreder og forklarer hvordan vi skal forstå begrepet i Bibelen når det tales om Israel, jødedom, hedninger, grekere, de som holdt seg til jødenes tro, mm.  Dermed blir det veldig klart hva menigheten er, og dens egenart.

Herrens Straffetokt mot Israel REV 2015 COVER

NR. 13 – Den store Trengsel: Herrens straffetokt mot Israel  (Word)

Ny revidert utgave av boken om Den store Trengselstiden som kommer over Israel!

Det er bare ved at et nytt Israel fødes gjennom denne trengselen (kalt veer av Jesus) at nasjonen kan lovlig få sitt land tilbake. Gud kommer til å knuse to tredjedeler av nasjonen, da disse vil holde stivnakket på deres fornektelse av Jesus Kristus som deres rette Messias.